AVTALER & KONTRAKTER

Panda Security er i ferd med å bli amerikanskeid

Oppkjøp bekreftet i dag.

WatchGuard_Panda
WatchGuard_Panda
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
9. mars 2020 - 17:00

Et av de mest kjente europeiske IT-sikkerhetsselskapene, spanske Panda Security, er i ferd med å bli kjøpt opp av amerikanske Watchguard Technology. Dette opplyser det amerikanske selskapet i en pressemelding

Panda Security ble etablert i 1990 og ble i 2005 regnet av Gartner som verdens fjerde største leverandør av antivirusprodukter. Mye av skjedd i dette markedet siden da. I fjor ble selskapet, som primært leverer antivirusprodukter, ansett som en nisjeaktør i Gartners magiske kvadrant over markedet for endepunktsikkerhetsplattformer.

De to selskapene framstår ikke som direkte konkurrenter. 20 år gamle Watchguard Technology leverer primært ulike produkter og løsninger innen nettverkssikkerhet, i tillegg til løsninger for multifaktor autentisering. 

Ifølge pressemeldingen er målet å kunne tilby mer komplette og integrerte sikkerhetsløsninger til kundene, basert på de selskapenes samlede kompetanse.  

Det har ikke blitt offentliggjort noen betingelser for oppkjøpet. Det er ventet at oppkjøpet vil være fullført innen utgangen av andre kvartal i år.

Advokat Ole Magnus Karlsen er oppnevnt som rekonstruktør i selskapet, han samler inn informasjon fra kreditorer og har oversikt over selskapet. 
Les også

Leverer skolesystemer til over 100 kommuner – er i økonomisk krise

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.