RESULTATERFINANS

PC Systemer skaffer seg konsulenter

PC Systemer, har inngått en samarbeidsavtale med Mandator for å koble sine økonomisystemer sammen med andre løsninger. Selskapet har også solgt sine komponenter til flere nye leverandører

Einar Ryvarden
10. juni 1999 - 13:06

Med Mandator-avtalen har PC-Systemer fått på plass det som deres større konkurrenter lenge har hatt. En avtale med et frittstående konsulentselskap er nødvendig dersom leverandøren skal ta skrittet fra å selge hyllevare til å selge mer avanserte løsninger. I stadig større grad skal økonomisystemene kobles sammen med andre datasystemer, noe som krever konsulentassistanse.

De to selskapene skal samarbeide om det komponentbaserte økonomisystemet Rubicon Global og salgsstøttesystemet Rubicon SalesOffice. Meningen er at Mandator skal kunne tilpasse komponentene i Rubicon Global til den enkelte kunde. Mandator har 110 ansatte i Norge.

PC-Systemer har også arbeidet med å selge komponentene fra Rubicon Global til andre programvarehus for at disse skulle lage mer spesialiserte løsninger. Selskapet startet dette salgsarbeidet i 1997 gjennom et eget selskap, Component Solution, forteller daglig leder Petter Sætherbakken.

PC-Systemer inngikk tidlig en avtale med Røstvold Systemer, som så ble kjøpt opp av ICL.

- Vi har solgt komponentene fra Rubicon til flere andre leverandører som skal lage ny programvare, men hvem dette er kan jeg foreløpig ikke si, forteller Sætherbakken.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.