KARRIERE

Pearl igjen på jakt etter SAP-eksperter

Omsetningen økte kraftig i første halvår, og ledelsen vil fortsette veksten.

6. sep. 2010 - 13:02

Pearl Consulting melder at de opplevde en omsetningsvekst i første halvår på 59 prosent, til 35,8 millioner kroner. Resultatet før skatt ble 3,5 millioner, mot 2 millioner kroner i første halvår 2009.

Pearl driver utelukkende med SAP, og opplever kraftig vekst innen malbaserte ERP-løsninger. Administrerende direktør Ingemar Goksøyr mener selskapet nå får uttelling for at de gjennom finanskrisen posisjonerte seg for framtidig vekst, og investerte i ansatte, kunder og opplæring rundt malbaserte ERP-løsninger.

– I 2009 sa vi at vekstmulighetene sjelden har vært større, og vi opplever at stadig flere kunder forstår at malbaserte løsninger er den riktige veien å gå for en rask, sikker og kostnadseffektiv implementering. Vi er stolte av å ha signert kontrakter med fire nye bedrifter hittil i år. Vi har også sterke signaler på at flere kontrakter er på vei, forteller Goksøyr.

Han legger opp til ytterligere vekst, og tar sikte på å ansette ytterligere mellom fem og ti konsulenter. Pearl har 37 medarbeidere i dag.

Pearl reklamerer med at de er i stand til å levere SAP All-in-One til en bedrift til avtalt pris på 12 til 20 uker.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.