Pene damer selger ny teknologi

Gode nyheter til alle som liker vakre kvinner og ny teknologi. Palm V Claudia Schiffer Edition er klar.

Gode nyheter til alle som liker vakre kvinner og ny teknologi. Palm V Claudia Schiffer Edition er klar.

TechWeb melder at alle som abonnerer på Claudia Schiffer.coms svært informative epost-liste mottok de gode nyhetene før helgen - man kan nå bestille en Claudia-utgave av Palm V fra supermodellens hjemmeside.

Det er selskapet PKN media som står for markedsføringen, og talsmann for PKN, Peter Klamka, sier til TechWeb at de regner med å selge ti-tusenvis av denne spesielle Palm-utgaven.

Allerede i går ble selskapet nedrent av spørsmål om det revolusjonerende produktet.

Kunngjøringen kommer ikke mindre enn seks måneder etter et forsøk på forhåndspublisitet omkring produktet. I september fikk abonnentene på epost-listen til Schiffers hjemmeside beskjed om at det "i løpet av fire uker" var mulig å legge inn en forhåndsbestilling på Palm V Claudia Schiffer Edition, men dette skjedde ikke.
Les digitodays "forhåndspublisitet" her: Palm lanserer babe-Palm

Derimot kan Claudia- og Palm-entusiastene få oppfylt ønskene sine nå, hva gjelder anskaffelse av herligheten.

Klamka hevder overfor TechWeb at det sannsynligvis vil være flest damer som kommer til å kjøpe produktet, som blir levert i en slags sjø-blå-grønn-aktig metallic-farge med forhåndsinstallert fitness-programvare og reiseguider.

Men også menn kommer til å kjøpe den som gave til sine kvinner, tror Klamka.

Joe Lazlo, som er senior-analytiker hos Jupiter Communications, sier at dersom dette stemmer, vil nok Palm utvide sin kundegruppe betraktelig.

Klamka har mange planer for produktutvidelse og ekstrautstyr, men inntil videre må man nøye seg med å bestille Palm-utgaven under et bilde av Claudia Schiffer...

Til toppen