Pent brukt rustning til salgs

Har du noen ganger tenkt på hvor mye rart folk faktisk glemmer igjen på busser, tog og fly? Nå kan du beundre noen av godbitene på nett.

Har du noen ganger tenkt på hvor mye rart folk faktisk glemmer igjen på busser, tog og fly? Nå kan du beundre noen av godbitene på nett.

Har du lyst på snowboardet som ble gjenglemt på flyet fra Aspen, golfskoene som aldri kom fram til Hawaii, en av mange etterlatte Palm Pilots, eller hva med en pent brukt Versace-kjole?

Under: OK, noen gaver er det kanskje like greit å gå ifra ...

Unclaimed Baggage er prisene hyggelig lave, og alle produktene har sin egen historie. Dessverre shipper selskapet foreløpig bare til USA, så for oss her hjemme får vi nøye oss med å se men ikke røre. Men også dette kan jo ha sin sjarm ...

For som den nysgjerrige sjel jeg er, kan jeg ikke la være å undres over hvordan folk klarer å glemme igjen en hel rustning:


- Eller hva som fikk eieren til å gå fra en ubrukt hockey-bukse, størrelse small.

Foruten shopping-delen kan du også få med deg nyttige reisetips, for å hindre at akkurat din bagasje ender opp et helt annet sted. Dessuten kan du prøve dine analytiske evner på "gjett-hva-denne-dingsen-er-til"-konkurransen.

Med andre ord: En morsom adspredelses-surf i lunsjpausen. Og så er det kanskje like greit at du ikke kan bestille rustningen tilsendt. Den ville sikkert bare bli borte uansett ...

Under: Hvis du skjønner hva dette er, kan du vinne en T-skjorte"








Til toppen