IT-BRANSJEN

Prisvinnende IT-topp tror «Netflix-metoden» har ledet dem til suksess

Siren Sundland er kåret til «Årets digitaliseringsleder» 2023. Hun mener «Netflix-metoden» er en viktig ingrediens i suksessen de har hatt med sine digitale satsinger de siste årene.

Siren Sundland er konserndirektør for strategi og digital distribusjon i Sparebanken Vest. Nå er hun kåret til «Årets digitaliseringsleder». Prisen har tidligere gått til IT-sjef Catherine Jansson i politiet, tidligere IT-direktør i Nav Torbjørn Larsen og Oslo kommunes «Tim».
Siren Sundland er konserndirektør for strategi og digital distribusjon i Sparebanken Vest. Nå er hun kåret til «Årets digitaliseringsleder». Prisen har tidligere gått til IT-sjef Catherine Jansson i politiet, tidligere IT-direktør i Nav Torbjørn Larsen og Oslo kommunes «Tim». Eivind Senneset
4. nov. 2023 - 05:00

For å oppnå suksess mener Sundland du er helt avhengig av å ha rett kompetanse på rett sted. Det skjer ikke bare gjennom å rekruttere de beste folka – du må faktisk også fyre opp under deres motivasjon og engasjement kontinuerlig gjennom året.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.