BEDRIFTSTEKNOLOGI

Quark-modul for publisering til iPad

Fjerner teknologiske og kreative hindringer mot å utnytte nye muligheter.

20. jan. 2011 - 10:25

Quark, leverandør av formgivningsverktøy til grafisk bransje, melder at et deres nye verktøy for å tilpasse innhold til iPad, «App Studio for Quark Publishing System», nå er tilgjengelig.

Quark Publishing System er selskapets system for redaksjonell arbeidsflyt. Det nye verktøyet legger altså publisering til iPad inn i det samme arbeidsflytsystemet som løsninger for publisering til papir og nett.

Ifølge Quark fjerner verktøyet teknologiske og kreative hindringer mot effektivt å utnytte de nye mulighetene som nettbrettet iPad tilbyr. Det skal gi formgivere kontroll over framstilling av avansert digitalt innhold til iPad, innenfor vanlige redaksjonelle rammer, i motsetning til dagens situasjon som krever kompleks egenutvikling, tidkrevende manuelle prosesser og unntak på vanlig redaksjonell arbeidsflyt, heter det.

Quark forklarer at App Studio lar brukere konfigurere en skreddersydd iPad-mal for å konvertere innholdet utviklet med QuarkXPress 8.5 – inkludert lyd, video og interaktivitet – til iPad-applikasjoner som kan forvaltes på linje med annet innhold skap i det redaksjonelle systemet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.