Radar-varsling på SMS er populært

Radar-varsling på mobil er populært. SMSfun som driver tjenesten forteller at selskapet så langt i år har sendt ut fem millioner radarvarslinger.

- Det er medlemmene selv som varsler om trafikkmeldingene til systemet, noe som gir dem gratisvarslinger i retur. Med mange brukere selv i de minste kommunene i Norge, er det et effektivt korps som overvåker trafikken og holder hele nettverket oppdatert.

Mobilløsningen er basert på SMSfuns egenutviklede dynamiske høykapasitets mobilplattform for SMS/MMS/WAP/WEB/interaktive TV-tjenester. Alle mobiloperatører i Norge og resten av Norden er tilknyttet plattformen.

Tjenesten har flere titusener brukere forteller SMSfun i en melding. Nå relanserer man tjenesten easytraffic.no med utvidende muligheter og halverer samtidig prisen.

"Fra å være en ren radarvarslingstjeneste helt tilbake i 1999, tilbyr tjenesten i dag varsling av kø, ulykker og kontroller på sjø, snø og land i hele landet. Taxisentraler, yrkessjåfører og politiet er blant de som i dag nyter godt av tjenesten

Med så mange brukere kan vi forsvare å redusere prisen med det halve, samtidig som vi har gjort det enda enklere å sette seg opp med varsling kun fra sitt eget distrikt", skriver selskapet i sin pressemelding.

Til toppen