DIGITALISERING OG OFFENTLIG IT

Rapport: Offentlig sektor samarbeider mindre med næringslivet

Statlige virksomheter og kommuner involverer privat sektor mindre i innovasjonsarbeidet, men er i stor grad avhengig av eksterne konsulenter, viser årets utgave av «IT i praksis».

Illustrasjonsfoto av Helsenorge.no. Det er en tendens at offentlige virksomheter involverer det private næringslivet mindre når de skal utvikle dine digitale tjenester.
Illustrasjonsfoto av Helsenorge.no. Det er en tendens at offentlige virksomheter involverer det private næringslivet mindre når de skal utvikle dine digitale tjenester. Gorm Kallestad / NTB scanpix
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
8. sep. 2022 - 12:00

Offentlige virksomheter samarbeider mindre med det private næringslivet, og vurderer samarbeid med privat sektor som mindre verdifullt. Utviklingen har skjedd de siste tre årene, og det er særlig kommunene som i år er mindre enige i at samarbeid med privat sektor gir verdi for virksomheten.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.