BEDRIFTSTEKNOLOGI

Redpill Linpro «best i Europa»

Det svensk-norske selskapet er hedret av Red Hat.

Redpill Linpro er kåret til Red Hats beste infrastrukturpartner i Europa, Midt-Østen og Afrika – «Red Hat EMEA Infrastructure Partner of the Year» – for 2009.

Kåringen fant sted under Red Hats partnerkonferanse på Malta denne uken.

Administrerende direktør Trond Heier er svært tilfreds.

– Tross alt er de markedene Redpill Linpro opererer i små i et EMEA-perspektiv. Når vi likevel rangeres på topp betyr det at Red Hat virkelig verdsetter hva vi oppnår, sier Heier.

Heier mener kåringen ikke bare gjelder innsatsen på salg- og konsulentsiden.

– Vi oppfatter dette også som en anerkjennelse av vår forretningsmodell, der vi har som misjon å gjøre fri programvare lett tilgjengelig for alle typer organisasjoner, gjennom at vi tar ansvar for løsningene, gjerne i et levetidsperspektiv. Så vidt vi har erfart er forretningsmodellen vår ganske unik i Europa.

Red Hat begrunner hedringen blant annet med at Redpill Linpro har nesten doblet veksten og levert virksomhetskritiske løsninger til mange store strategiske kunder, blant annet innen offentlig sektor

Red Hat leverer Red Hat Enterprise Linux og mellomvareløsningen JBoss Enterprise Middleware, samt applikasjoner og administrasjonsløsninger, med tilhørende support, opplæring og konsulenttjenester.

– I dagens økonomiske klima er det viktigere enn noensinne å velge løsninger som gir mer for mindre. Tilbakemeldingene vi får fra våre kunder viser at fri programvare gir gevinster både på kort og lang sikt sammenlignet med de tradisjonelle alternativene, sier Heier.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.