BEDRIFTSTEKNOLOGI

Rekord-kvartal for Computer Associates

Kvartalet fram til 30. september ga Computer Associates en rekordomsetning på over 1,1 milliarder dollar. Tendensen de siste to kvartalene er at omsetningen ligger 13 prosent over fjorårets.

Eirik Rossen
22. okt. 1997 - 16:07

Kvartalsomsetningen var 1,12 milliarder dollar, mot 990 millioner i samme kvartal. Resultatet økte med 22 prosent fra 223 millioner dollar til 272 millioner.

Det siste halvåret har CA omsatt for over to milliarder dollar, mot 1,78 milliarder i tilsvarende halvår i fjor.

CA-sjef Charles B. Wang sier rekorden skyldes den "fenomenale" framgangen til systemstyringsverktøyet Unicenter TNG, og at det er særlig rammeverksinitiativet Unicenter TNG Framework som har satt fart i omsetningen.

Dette initiativet ble kunngjort i sommer på CAs årlige brukerkonferanse i New Orleans, med mer enn 20.000 kunder og partnere. Unicenter TNG Framework er en del ("subset") av Unicenter TNG som gjøre gratis tilgjengelig gjennom flere maskinvareleverandører, blant dem Hewlett-Packard.

For tre uker siden ble Unicenter TNG oppgradert til versjon 2.1, med blant annet støtte for Novell nettverk og standarder som DMTF/DMI 2.0 (Desktop Management Task Force / Desktop Management Interface - et Intel-initiativ for å gjøre det enklere å administrere PC-er.)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.