Abonner
RESULTATERFINANS

Rekordår for Unit4 Agresso

Helge Strypet tror trykket vil opprettholdes i 2012.

Mange av våre kunder hadde fokus på effektivisering i året som gikk, og dette fokuset tror vi vil opprettholdes i 2012, sier Helge Strypet, administrerende direktør i Unit4 Agresso Norge.
Mange av våre kunder hadde fokus på effektivisering i året som gikk, og dette fokuset tror vi vil opprettholdes i 2012, sier Helge Strypet, administrerende direktør i Unit4 Agresso Norge. Bilde: Unit4 Agresso

Unit4 Agresso Norge forteller at de har gjort opp regnskapet for 2011. Omsetningen økte med 9,9 prosent til 305,3 millioner kroner. Driftsresultatet (EBITDA) økte med 26,8 prosent til 59,7 millioner kroner. Resultat for skatt økte med 26,7 prosent til 58,8 millioner kroner.

Dette er betydelig bedre enn konsernet, der omsetningen økte med 8 prosent til 455 millioner euro, EBITDA med 2,1 prosent til 87,9 millioner euro og resultatet før skatt med 2,4 prosent til 34,5 millioner euro.

Helge Strypet, administrerende direktør i Unit4 Agresso Norge, beskriver 2010 som et konsolideringsår, og at selskapet nå fortsetter sin sterke utvikling fra tidligere år.

– Fjoråret ble vårt beste noensinne. Vi hadde et meget godt lisenssalg, og høy aktivitet i kundemassen vår. Det er tydelig at mange av våre kunder hadde fokus på effektivisering i året som gikk, og dette fokuset tror vi vil opprettholdes i 2012, sier Strypet.

Han mener selskapet er godt posisjonert for videre vekst.

– Vi lanserte vår nye produktportefølje, Agresso Business World Route 66, på tampen av fjoråret. I tillegg ble partnerskapet med EDB ErgoGroup utvidet i fjor, et samarbeid vi forventer vil utvikle seg positivt i tiden som kommer.

Les mer om: