Rekordresultat for ErgoGroup

Ergo-sjef Terje Mjøs er stolt etter å ha levert 12 kvartaler på rad med resultatvekst.

Rekordresultat for ErgoGroup

Ergo-sjef Terje Mjøs er stolt etter å ha levert 12 kvartaler på rad med resultatvekst.

Postens heleide datterselskap, Ergogroup, har i dag lagt frem tallene for 2007, og siste kvartal.

I 2007 omsatte ErgoGroup for 5,6 milliarder kroner kroner, en vekst på 55 prosent i forhold til året før. Driftsresultatet endte på 143 millioner kroner i 2006, og økte med hele 110 prosent i 2007. Da endte det på 300 millioner kroner.

- 2007 har vært et rekordår for ErgoGroup med sterk vekst både på topp- og bunnlinjen, og god organisk vekst på hele 8 prosent. Med et driftsresultat på 300 millioner kroner, har vi levert det beste resultatet i ErgoGroups historie, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Tallene for fjerde kvartal endte med 1,6 milliarder i onsetning, og et driftsresultat på 87 millioner kroner. Dette er tolvte kvartal på rad med resultatfremgang.

ErgoGroup forteller at veksten er spesielt god innen forretningsområdet Løsninger & applikasjonstjenester. Her ble omsetningen doblet fra 909 millioner i 2006, til 1,98 milliarder kroner i 2007.

- Alle nisjene innen dette segmentet presterer sterke resultater, men særlig høyt har aktivitetsnivået vært innenfor fagmiljøene Applikasjonsforvaltning, Business Intelligence, Oracle og BEKK, sier Terje Mjøs.

ErgoGroup har vært en aktiv aktør i den pågående konsolideringen av det norske IT-markedet. Oppkjøp av selskaper som SYSTeam og konsulentselskapet Bekk har gjort sitt for å bidra til fremgangen.

Mye takket være SYSteam henter ErgoGroup en fjerdedel av omsetningen sin fra utlandet.

IT-konsernet har nå 3.500 ansatte, og inngikk hele 2.600 kontrakter i fjor. Blant de viktigste varkontrakter med NAV, ISS, Utdanningsdirektoratet, SINTEF, Helse Sør-Øst, Securitas, Wilhelmsen Maritime Services, Norsk Tipping og Universitetet i Oslo, Posten og Optimera.

Til toppen