KARRIERE

Rekrutterer som aldri før

Steria Norge ligger godt foran skjema, og har passert 600 medarbeidere.

HR-direktør Solfrid Skilbrigt (i midten) med sivilingeniør Marianne Wiik Øberg og siviløkonom Eivind Thorsrud Willard – begge nyansatte og i gang med Sterias graduate-program.
HR-direktør Solfrid Skilbrigt (i midten) med sivilingeniør Marianne Wiik Øberg og siviløkonom Eivind Thorsrud Willard – begge nyansatte og i gang med Sterias graduate-program. Bilde: Johnny Syversen
29. aug. 2011 - 09:08

Ved nyttår meldte IT-konsulentselskapet Steria Norge et mål om 100 nye medarbeidere i 2011. I mai, etter å ha ansatt 61 nye konsulenter, hvorav 30 nyutdannede kandidater, sa HR-direktør Solfrid Skilbrigt at hun regnet med 150 nyansettelser for å sikre en nettovekst på 100.

I en statusrapport i dag forteller Skilbrigt at veksten er raskere enn hun så for seg i mai.

– Vi ligger foran skjema, og det henger sammen med at vi har vunnet flere store kontrakter. Dermed trenger vi enda flere flinke folk, sier hun.

Steria har hittil rekruttert 166 nye medarbeidere i 2011. 148 er på plass, og 18 er på vei inn. Nettoveksten siden nyttår er 126 konsulenter. Ansatt nummere 600 er på plass.

33 nyansatte er meldt på Sterias «graduate program» som begynner i august og varer i ni måneder. Programmet gir opplæring i blant annet prosjektjobbing, metodikk, retorikk, presentasjonsteknikk og teamarbeid. Deltakerne jobber samtidig i prosjekter sammen med erfarne konsulenter.

Siden graduate-programmet ble kjørt første gang i fra august 2002, har 144 vært gjennom det. 100 av disse er fortsatt ansatt i Steria.

Milepælen på 600 ansatte ble feiret ved en donasjon på 120 000 kroner til Unicefs program mot sult i Øst-Afrika.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.