Rullet ut nye Windows Live-tjenester

Microsoft har lanserte flere nye eller oppdaterte tjenester under Windows Live-paraplyen.

Rullet ut nye Windows Live-tjenester

Microsoft har lanserte flere nye eller oppdaterte tjenester under Windows Live-paraplyen.

Microsoft har brukt det siste døgnet på å starte utrullingen av «Wave 3» for selskapets Windows Live-tjenester. Samtlige av de nye eller oppdaterte tjenestene som nå er tilgjengelige, er webbaserte.

Microsoft kunngjorde for noen uker tilbake selskapet planer om selskapets tredje bølge med Windows Live-produkter, hvor en del er helt webbaserte, mens andre må installeres og bare er tilgjengelige for Windows-brukere.

    Les også:

Tjenestene som er med i den første delen av den nye bølgen, er alle webbaserte. Dette inkludere en egen hjemmeside, hvor brukerne kan se informasjon hentet fra andre tjenester, både Microsofts og andre som brukeren er medlem av, om hva kontakter og venner har gjort i det siste. Twitter og LinkedIn er blant disse tjenestene.

Selv kan brukeren fylle ut informasjon om seg selv på Windows Live Profile. Denne informasjonen gjøres så tilgjengelig i de andre sosiale nettverkene som er knyttet til Windows Live. Brukeren kan blant annet velge om det som er oppgitt på profilsiden også skal vises på for eksempel Facebook - eller omvendt.

Lagringstjenesten Windows Live SkyDrive tilbyr nå 25 gigabytes med lagringsplass, mot 5 gigabytes tidligere.

Dessuten er gruppesamarbeidstjenesten Windows Live Groups og bildetjenesten Windows Live Photos nå tilgjengelige. Det samme er adresseboken Windows Live People.

Alle tjenestene er tilgjengelige via denne siden.

    Les også:

Til toppen