JUSS OG SAMFUNN

Samling for norske e-handlere

eforum i Standard Norge tilbyr en arena for alle med elektroniske forretningsprosesser.

22. nov. 2005 - 14:03

eforum Standard Norge tilbyr en ny arena 1. desember i år: Symposiet eLandet Norge 2005. Symposiet skal samle et titalls eksempler på anvendelse av elektroniske forretningsprosesser, med erfaringer man mener flere kan ha nytte av å høre. Eksemplene som samlet setter fokus på elektronisk samhandling, brukervennlighet i praksis, moderne innkjøpsprosesser, samt hvordan man tar vare på og tjene penger på elektronisk innhold.

– Man får også presentert Innovasjon Norges nye program «Innovativ e-business», som er under utvikling og lanseres på nyåret. Bakgrunnen for programmet er at Innovasjon Norge betrakter e-business som et viktig verktøy for innovasjon og elektronisk samhandling for norsk næringsliv, heter det i en pressemelding fra daglig leder i eforum, Agnes Beathe Steen Fosse, på vegne av programkomiteen.

Steen Fosse håper å skape en arena for synliggjøring og kompetanseoverføring.

– Blir dette en årlig begivenhet som alle sentrale næringslivsorganisasjoner og forskningsmiljøer stiller på, er vi langt på vei til å lykkes med dette. Vi er på vei, da vi nå arrangerer Symposiet eLandet Norge for annet år på rad. Det Norske Veritas stiller sine lokaler i Veritas-senteret på Høvik i Bærum til disposisjon 1. desember og er i år Symposiets hovedsamarbeidspartner, sier Steen Fosse.

Symposiet er arrangert etter modell fra en årlig EU begivenhet, eChallenge. Programmet settes sammen ut fra innsendte introduksjoner av prosjekter. De innsendte prosjektene er evaluert av en bredt sammensatt jury. I år består denne av representanter fra HSH, NHO, Sintef, BI, Innovasjon Norge, Netaxept, A-2, PKI-forum, Standard Norge og DNV.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.