BEDRIFTSTEKNOLOGI

SAP tilbyr app til iPhone

Gratis til brukere av ERP-systemet Business ByDesign.

5. okt. 2010 - 15:50

Business ByDesign er SAPs tilbud til små og mellomstore bedrifter som ønsker et forretningssystem (ERP) levert som tjeneste i stedet for å måtte installere og drifte det selv. Det inneholder moduler for kundehåndtering (CRM), regnskap, prosjekt, forsyningskjeder, leverandørhåndtering, lønn- og person, analyse og overholdelse av lover og regler («compliance»).

Business ByDesign har vært på markedet siden september 2007.

I dag melder SAP at de har lansert en iPhone-app som er gratis for brukere av feature pack 2.5 til Business ByDesign. Den er spesielt tilrettelagt med tanke på mellomstore bedrifter med et antall mobile medarbeider som må kunne ta avgjørelser uavhengig av tid og sted, heter det SAPs presentasjon av produktet.

Derfor gir ikke iPhone-applikasjon full tilgang til alle modulene: Den er – som et «første skritt» – innrettet med tanke på roller innen ledelse og salg, som godkjenning av prislister og attestering av utbetalinger. I tillegg til arbeidsflyt for interne prosedyrer, tilbyr iPhone-applikasjonen også løpende og rolleavhengig tilgang til viktig informasjon. En selger skal blant annet straks kunne sjekke at et gitt produkt faktisk er på lager og fylle ut en ordre.

SAP sier de tar sikte på en gradvis utvidelse av applikasjonens funksjonalitet. De opplyser også at tilsvarende applikasjoner vil komme for andre typer avanserte mobiltelefoner, blant dem Blackberry, Android og Windows Phone 7. SAP lover videre en utviklerpakke, beregnet på dem som vil utvide applikasjonen med eget innhold.

iPhones-applikasjonen er tilgjengelig gjennom Apples iTunes-butikk.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.