Screen Media har landet storavtale

Norske Screen Media har landet en storkontrakt i Taiwan som kan redde selskapet.

Norske Screen Media har landet en storkontrakt i Taiwan som kan redde selskapet.

Norske Screen Media AS har lenge slitt på kanten av konkurs, men kan nå være reddet. Selskapet har ifølge Taiwan Economic News undertegnet et en storavtale med selskapet P&N Tronic, skriver iMarkedet. Les: P&N wins authorization to make, sell new Web pad

Avtalen var ventet, for Screen Media har inngått en avtale med investor Kurt Mosvold. Mosvold får 3,25 millioner aksjer i Screen Media dersom en slik avtalen ble undertegnet.

Les også

P&N Tronic skal produsere og selge surfemaskinen til lokale Internett-aktører og butikkjeder. Selskapets styreformann Chang Shu-lang sier at forventet volum skal opp i 600.000 til 900.000 enheter på årsbasis. Det gjenstår derfor trolig å se om P&N Tronic får konkrete bestillinger.


For Screen Media har gått på skuffelser rundt slike storavtaler før.

Finansakrobat Thomas Øye forhandlet frem en avtale på 800.000 maskiner med et jordansk selskap i 2001 som Screen Media nå har lagt i skuffen. Enkelte faktorer kan tyde på at det er Øye som har forhandlet frem også den nye Taiwan-avtalen.

For Mosvold er Øye-venn og kreditor. Og det er neppe han selv som forhandler. Da digi.no nylig ringte Mosvold, kjente han åpenbart lite til forhandlingene.

Ifølge VG har Thomas Øye også oppholdt seg på i Taipei på Taiwan i det siste.

Styreformann i Screen Media, Knut Hærnes, var ikke tilgjengelig for kommentar da digi.no ringte.

Til toppen