Se digi- video om IE8 og Google Chrome

Nettleserkrigen har blusset opp igjen, og i vårt første videoinnslag tar vi for oss IE8 og Google Chrome.

Se digi- video om IE8 og Google Chrome

Nettleserkrigen har blusset opp igjen, og i vårt første videoinnslag tar vi for oss IE8 og Google Chrome.

IKT-bransjen er kunnskapssamfunnets fundament, og vi føler oss priviligerte som får lov til å jobbe med å rapportere om hva som skjer i denne bransjen.

I denne serien med videoinnslag satser vi på at vi i hver episode tar for oss ett tema, en teknologi eller ett produkt som er viktig for IKT-bransjen.

I vårt første innslag tar vi for oss to produkter som vi har forsøkt å gå skikkelig i dybden på i våre mange artikler, Internet Explorer 8 beta 2 og første betautgave av Google Chrome.

Lanseringen av disse to produktene markerer på mange måter en ny start for nettleserkrigen, og vi kan trolig forvente en høy innovasjonstakt fra alle aktørene i dette markedet i tiden fremover. Utfallet av denne nettleserkrigen vil igjen påvirke alle som bruker internett, og det vil si alle som lever i kunnskapssamfunnet

Dette er vårt første forsøk på denne form for videoinnslag, og vi annerkjenner at vi har stort rom for forbedringer. Kom gjerne med innspill og kritikk her i debatten.

Vi er også interessert i å høre hva slags temaer, teknologier og produkter dere vil høre mer om i fremtidige innslag, samt om dere har noen forslag til hvilke eksterne gjester vi bør invitere.

    Les også:

Til toppen