Sikker lynmelder fra Zone Labs

Lynmelder-klienten IMSecure kan brukes mot tjenester fra Yahoo! og MSN, og verner mot spam, virus og avlytting.

Lynmelder-klienten IMSecure kan brukes mot tjenester fra Yahoo! og MSN, og verner mot spam, virus og avlytting.

Sikkerhetsselskapet Zone Labs har lansert en sikker lynmelder-klient som kan brukes mot blant annet de tre største forbrukerorienterte lynmeldingstjenestene, fra henholdsvis America Online, Yahoo! og MSN. IMSecure 1.0 tilbys i to utgaver, en gratisversjon med begrenset funksjonalitet, og en Pro-versjon med en rekke innstillbare sikkerhetsordninger.

    Les også:

Denne skissen viser i korte trekk hvordan IMSecure Pro virker:

Klienten verner lokalt lagret følsom informasjon mot innsyn fra uvedkommende. Den fører en fortløpende logg over alle såkalte "sikkerhetsbegivenheter" som skjer på PC-en. Den leveres til alle Windows-klienter fra og med 98 SE.

Nettstedet til Zone Labs tilbyr både gratisversjonen, en prøveutgave av Pro-versjonen og den fulle versjonen til nedlasting. Prisen på Pro-versjonen er 19,95 dollar, inkludert ett års oppdatering og support. Bedrifter kan kjøpe 50 lisenser for 699,95 dollar. Leverandøren vil integrere funksjonaliteten i sin Integrity bedriftspakke innen utgangen av 2003.

Det er ennå uklart i hvilken utstrekning Integrity-pakken vil utvide tilby logging av all tekst som utveksles gjennom lynmelderen.

Til toppen