Siste mulighet til å delta i konkurransen: Er du Norges beste sikkerhetsekspert?

Siste mulighet til å delta i konkurransen: Er du Norges beste sikkerhetsekspert?
(Bilde: Colourbox/digi.no)

På sikkerhetskonferansen Hackcon den 15. februar 2018 skal Norges råeste sikkerhetsekspert kåres. Nå er tredje og siste del av konkurransen klar. 

Initiativtaker Suhail Mushtaq er svært fornøyd med responsen på de to første delkonkurransene. Han forteller til Digi.no at ni deltakere har svart riktig på samtlige spørsmål, og at det er svært tett i toppen.

– I realiteten er det over 150 personer som nå konkurrerer om førsteplassen. Det er utrolig bra! sier Mushtaq.

Konkurransen er åpen for alle via internett, og består av tre konkurranser med 25 spørsmål – altså totalt 75 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil øke i hver konkurranse, og vinneren vil motta 20.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen «Master of Cyber Security». Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplom som bevis på at du har høy kunnskap innenfor kybersikkerhet.

Det er den ideelle arrangøren av sikkerhetskonferansen som arrangerer konkurransen, i samarbeid med oss i digi.no, samt Evry og Norsis. 

Her kan du delta i del 3 av konkurransen »

Gjennom denne konkurransen ønsker vi i digi.no, sammen med arrangøren og de øvrige samarbeidspartnerne å gi en anerkjennelse til alle i private og offentlige virksomheter som brenner for sikkerhet, og som presterer på et høyt nivå på dette viktige feltet.

De 75 spørsmålene du må svare på er delt inn i fem ulike temaer:

    1. Generell sikkerhet – tester allmennkunnskapene og samfunnsperspektivet
    2. Informasjonssikkerhet - sikkerhet på teknisk nivå
    3. Personellsikkerhet - sikkerhet på menneskelig nivå
    4. Fysisk sikkerhet - sikkerhet på fysisk nivå
    5. Administrativ sikkerhet – sikkerhet på strategisk nivå (styring, standarder, jus etc)

Er du klar for å prøve deg? Delta i konkurransen her »

For å få tittelen «Master of Cyber Security 2018» må du delta på alle tre delkonkurransene. Delkonkurransene har ulik vanskelighetsgrad. Delkonkurransene åpner på visse tidspunkter. Du kan når som helst starte en delkonkurranse (så lenge den er åpen) i serien og i den rekkefølgen du vil, men alle delkonkurransene må være gjennomført senest 10. februar 2018, kl 23.00. Du vil få e-post når neste delkonkurranse i rekken åpner.

Du må delta med samme e-postadresse eller facebook-konto i hver delkonkurranse. Du vil først bli spurt om e-postadresse/facebook-konto når du er ferdig med delkonkurransen. Dermed har du mulighet for å ta delkonkurransen flere ganger, men når du først har tastet inn e-postadresse/facebook-konto - da er resultatene dine for den aktuelle delkonkurransen låst. Praktisk informasjon og reglene for  konkurransen finner du her

Resultatene fra tidligere Master of Cyber Security finner du her.

Delta på delkonkurranse 1 til Master of Cyber Security 2018 her.  (kommer opp i nytt vindu)

Delta på delkonkurranse 2 til Master of Cyber Security 2018 her. (kommer opp i nytt vindu)

Kommentarer (2)

Kommentarer (2)
Til toppen