FORBRUKERTEKNOLOGI

Slik dobler du OneDrive

Microsoft frir til iPhone-brukere, men tilbudet gjelder alle.

Microsoft øker fra 15 til 30 gigabyte gratis lagringsplass i Onedrive gjennom et tidsbegrenset tilbud.
Microsoft øker fra 15 til 30 gigabyte gratis lagringsplass i Onedrive gjennom et tidsbegrenset tilbud. Bilde: Microsoft
22. sep. 2014 - 08:58

De fikk det trangt på mobiltelefonen, mange av iPhone-eierne som i forrige uke prøvde å installere nye iOS 8 direkte fra enheten.

For selv om operativsystemet ikke klokket inn på mer enn cirka 1 gigabyte, opplevde flere krav om opptil 6 gigabyte ledig plass for å få installere trådløst, litt avhengig av modell. Vårt søstermagasin Dinside har gode råd til de som trenger bistand.

Microsoft benytter også anledningen til å smi mens jernet er varmt. Fredag la de ut en melding rettet mot iPhone-brukere med tilbud om å utvide lagringsplassen i selskapets nettlagringstjeneste Onedrive uten kostnad.

Alle som ønsker det får nå mulighet for å doble fra 15 til 30 gigabyte fri lagringsplass. Dette er et tidsbegrenset tilbud som gjelder ut september måned.

Alt du behøver å gjøre er å laste ned Onedrive-appen og aktivere funksjonen for automatisk opplasting og sikkerhetskopiering av bilder.

– For de som skal installere iOS 8 betyr det at du slipper å måtte slette en haug med bilder eller apper for å få plass til oppgraderingen. Og for de som kjøper ny mobiltelefon betyr det at du kan ta så mange høyoppløste bilder og videoer du vil, uten å måtte bekymre deg om hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig, skriver selskapet.

Microsoft tilbyr vanligvis 3 ekstra gigabyte som en bonus for Onedrive-brukere som aktiverer valget for automatisk opplasting av bilder fra enheten.

Tilbudet om å doble til 30 gigabyte fri lagringsplass fungerer også på Android- og Windows Phone-enheter, ifølge The Verge.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.