Solid vekst for Apple-forhandler

InfoGrafikk har fått god uttelling fra B2B-markedet.

Solid vekst for Apple-forhandler

InfoGrafikk har fått god uttelling fra B2B-markedet.

InfoGrafikk er en av Norges største direkteforhandlere av Apple produkter, og hadde i 2007 en totalomsetning på 58 millioner kroner, som gav en økning fra 47,3 millioner kroner året før.

InfoGrafikk er den eneste rendyrkede Apple forhandleren rettet mot B2B markedet.

Driftsresultatet er på 3,2 millioner kroner som er en forbedring fra 2,7 millioner kroner året før. Selskapet har i motsetning til de øvrige Apple forhandlerne i Norge rendyrket satsingen på salg av Apple produkter innenfor B2B markedet og ikke fokusert på detaljist-markedet. Samtidig som det i disse dager ansettes nye konsulent- og service medarbeidere innenfor Apple vil InfoGrafikk også satse på fotomarkedet der selskapet har blitt PRO forhandler av produkter fra Nikon og Canon.

- Vårt hovedsatsingsområde er fortsatt konsulenttjenester, service og kursvirksomhet rettet mot bedriftsmarkedet innenfor Apple. I tillegg har vi stor tro på at våre løsninger fra Nikon og Canon vil bli godt mottatt blant profesjonelle fotografer i reklame- og designbyråer, trykkerier, aviser og fotostudier, sier daglig leder Lars-Erik Sundell i InfoGrafikk.

InfoGrafikk ble etablert i 1989 og har 20 ansatte.

Til toppen