Solskinn på IT-indeksen

Korreksjonen som herjet IT-indeksen på Oslo Børs er nå over og igjen kaster investorene seg på karusellen.

Korreksjonen som herjet IT-indeksen på Oslo Børs er nå over og igjen kaster investorene seg på karusellen.

Etter en frisk oppgang på hele 3,86 prosent etter halvveis handel, mandag, kan IT-indeksen nå ha kommet tilbake til hektene.
Les om sist ukes oppgang og nedgang på Oslo Børs:
IT-indeksen opp igjen
IT-indeksen faller og faller...
Comeback for taperne
Mandagens IT-indeks er spekket med gode tendenser for de fleste selskaper. Blant annet stiger EDB Business Partner med 6,87 prosent, mens SPCS- gruppen stiger 6,86 prosent.


Det er få selskaper som faller mandag. Ett av dem er EverCom Network som har holdt en presentasjon til analytikermiljøet om planene fremover. At selskapet skiller ut Tech, som selger PC-er over nettet falt kanskje ikke i god jord i investormiljøet.

Les om EverComs planer:
Evercom skiller ut Dell-konkurrent
Merkantildata sliter uansett og selskapet har stått nesten stille trass i konkurrenten EDBs oppgang. Noe som igjen kan skyldes at Merkantildata kan komme med kjedelige tall når første kvartal skal presenteres.

Enitel blir kanskje en av mandagens vinnere med en oppgang på 8,23 prosent. Av andre telekomselskaper kan nevnes Nera, som har gått opp 3,17 prosent og NetCom som er opp 4,36 prosent.

Opticom forsetter oppgangen fra sist ukes kraftige tilbakefall, halvveis i handlingen mandag er selskapet opp 3,28 prosent.
Til toppen