Stefan Lindau blir nordensjef for Panasonic Toughbook

Stefan Lindau (51), nordensjef i Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe.
Stefan Lindau (51), nordensjef i Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe. (Foto: Panasonic)

Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i IT-bransjen. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Stefan Lindau (51) er ansatt som ny nordensjef i Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe. Hans hovedfokus vil være å styrke selskapets nordiske posisjon på robuste enheter, skriver Panasonic i en pressemelding.

– Jeg kommer til å jobbe med et fantastisk team, og sammen skal vi finne flere partnere og kunder for å få enda flere av våre produkter ut på det nordiske markedet. Min visjon er at flere skal oppleve hvilken forskjell vår produktportefølje utgjør i en kritisk arbeidssituasjon, sier han i pressemeldingen.

Lindau kommer fra stillingen som partner account manager for Panasonic Norden. Han har tidligere også drevet egen konsulentvirksomhet og har mer enn 20 års erfaring innen informasjonsteknologi og telekommunikasjon. 

Stefan Lindau er utdannet innen økonomi og markedsføring fra IHM Business School. Til daglig bor han i Stockholm med familien.

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen