RESULTATERFINANS

StepStone inn i Frankrike

StepStone overtar det franske rekrutteringsselskapet Reservoir Jobs. Oppkjøpet etablerer StepStone i selskapets sjette land, og befester selskapets posisjon som Europas største rekrutteringsselskap på Internett målt i omsetning.

Vaktsjef
9. des. 1999 - 15:02

StepStone overtar Reservoir Jobs fra de franske eierne Antonio Boaventura og Julien Dienon for et hemmelig beløp.

Reservoir Jobs blir dermed www.stepstone.fr. Nettjenesten har gjennomsnittlig omlag 40.000 månedlige brukere. Selskapet har dessuten etablert en spesiell form for nettbasert "Jobb-expo", der virksomheter inviteres til å sette opp virtuelle "stands" på sidene. Dette har ifølge norske Stepstone vist seg å være et svært attraktivt og godt rekrutteringsverktøy.

Etablerte kunder i selskapet inkluderer virksomheter som Elf, Microsoft, Motorola, Heineken, Carat, Publicis og Bouygues Telecom, opplyses det i pressemeldingen.

www.stepstone.fr har fra starten av tre ansatte, men skal vokse raskt videre. Målsettingen er å bli nummer en eller to i det franske markedet i løpet av kort tid - intet mindre.

StepStone skal bruke 100 millioner dollar på utvikling og vekst i løpet av de kommende 16 månedene. En delmålsetting er å være til stede i alle store europeiske markeder i løpet av tolv måneder.

Selskapets nyansatte toppsjef, Giles Clarke, sier at Stepstone vurderer England, Tyskland og Frankrike som de tre store europeiske markedene. Frankrike er således viktig for selskapets vekststrategi.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.