Storkontrakt til Norsk Data Senter

Norsk Data Senter (NDS) forteller at de har fått en avtale med Tradebroker som har en årlig verdi på 100 millioner kroner.

- Vi valgte NDS som leverandør av denne avtalen i konkurranse med andre leverandører fordi selskapet hadde det beste tilbudet ut fra en helhetsvurdering, samtidig som selskapet har riktig erfaring og kompetanse, sier daglig leder Terje Fagervik i Tradebroker, i en pressemelding.

Norsk Data Senter leverer data og systemintegrasjons-løsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor.

- For NDS er denne avtalen en strategisk viktig avtale og en ytterligere bekreftelse på den gode utviklingen som vi nå opplever. Vi er både stolte og glade for å bli valgt som leverandør av denne store og prestisjetunge kontrakten, sier salgsdirektør Petter Kopperud i NDS.

Tradebroker er en innkjøpsorganisasjon som består av 55 medlemsbedrifter. Medlemmene omsatte for 2,1 milliarder kroner på Tradebrokers avtaler i 2007.

Avtalen er den største NDS noensinne har inngått. Den inkluderer leveranser av klienter, servere, nettverk, software, lagringsløsninger, print konsepter, tilbehørsprodukter samt infrastrukturtjenester.

Til toppen