Styr 256 servere fra samme skjerm

Med ServerView fra K. Leteng kan en systemansvarlig betjene opptil 256 servere fra én skjerm og ett tastatur.

Med ServerView fra K. Leteng kan en systemansvarlig betjene opptil 256 servere fra én skjerm og ett tastatur.

Med et par enkle tastetrykk kan man svitsje mellom et stort antall maskiner dersom man har anskaffet seg noen eksemplarer av den såkalte ServerView omkoblingsenheten. ServerView, som importeres av K. Leteng A/S, leveres i utgangspunktet 2-, 4-, 8-, 12-, og 16-veis enheter. Med seksten stykker av 16-veis-modellen kan man i prinsippet koble 256 enheter til en skjerm og ett tastatur.

- Dette er svært praktisk for den systemansvarlige som ønsker å ha en enkelt kontrollenhet over hele sitt ansvarsområde, sier Knut Flyen i K. Leteng til Digi. Han forklarer at man med denne enheten omgår problemet med tastaturavhengighet for oppstart av x86-baserte maskiner.

- Mange maskiner av denne typen trenger eget tastatur for å startes opp. Med ServerView trenger man bare ett, sier Flyen som forklarer at ServerViews attributter registreres som default på den enkelte maskin, noe som sparer systemansvarlig for adskillig trasking i gangene også om nettverket består av flere typer plattformer.

- Vi har også en utvidet versjon som i tillegg støtter Mac og Sun, avslutter Flyen.

ServerView støtter også flere ulike skjermoppløsninger.

Prisen på produktene starter på 5400 kroner for en to-porters ikke utvidbar enhet, til 24.000 for den utvidbare 16-porters enheten med flerplattformstøtte.

Til toppen