BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sun med Fibre Channel lagringssystem

Det er ventet at Sun denne uken vil lansere et intelligent, høy-ytelses Fibre Channel lagringssystem. Dette for å utnytte den stadig økende etterspørselen etter rask masselagring.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. okt. 1997 - 11:44

Systemet vil ifølge InfoWorld Electric hete Sun Enterprice Network Array og benytter seg av ny silisium-teknologi, avansert programvarestyring og et 48-bit adresseringsskjema.

Systemet vil selvsagt gjøre bruk av Suns allestedsværende Java-teknologi.

- Karakteren til kommersiel I/O endrer seg med storskala bruk av datavarehus, fil- og web-servere, sier Robin Harris, senior produktsjef ved Sun, til InfoWorld Electric.

- Dette krever stadig økt hastighet og kapasitet. Våre kunder vil ha mer enn 40 MB/s SCSI og andre dataprotokoller.

Fibre Channel kan håndtere opptil 100 MB/s.

Systemet vil ifølge Sun bli én av en rekke med nye lagringsprodukter fra Sun, inkludert diskarrayer og -kontrollere. Inkludert er også filbehandlingsprogramvare fra Veritas Software, som Sun har samarbeidet med i lengre tid.

Sun sier at dette er det første lagringsproduktet som benytter "andre-generasjons" Fibre Channel og at det vil kobles til fireveis klynger.

Ifølge InfoWorld Electric regner Sun først og fremst med at deres kunder med store krav til lagring vil oppgradere til produktet.

- Sun har posisjonert seg bra med dette produktet, sier en kilde til InfoWorld Electric, og mener at kun kunder som behandler minst 300-500 GB med data, fullt ut vil ytnytte teknologiene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.