BEDRIFTSTEKNOLOGI

SuperOffice goes West

Une Amundsens SuperOffice teamer opp med Agressos USA-avlegger for å lære små- og mellomstore nordamerikanske bedrifter kundehåndtering.

Ole-Andreas Krohn
11. des. 2000 - 15:19
SuperOffice ASAAgresso Corporation

Agresso vil levere CRM og intranett-løsninger fra SuperOffice sammen med Agresso produkter.

Agresso Corporation ble i forbindelse med en managment-buy-out tidligere i år overtatt av den lokale ledelsen.

Norske Agresso Group ASA, som er i ferd med å fusjonere med hollandske Unit 4, eier 17 prosent av det amerikanske selskapet.
Une Amundsen, konsernsjef i SuperOffice, legger i en børsmelding blant annet vekt på at selskapet nå får en partner som kan bidra med kundestøtte og som implementeringspartner for globale europeiske kunder.


Avtalen innebærer at Agresso Corporation skal selge lisenser og tilby tjenester for prosjektledelse, behovsanalyse, forretningsplanlegging, løsningsforslag, implementasjon og utvikling av kundetilpasninger for SuperOffice CRM og SuperOffice Corporate Portal fra alle sine kontorer i Nord-Amerika.

Agresso Corporation hadde i 1999 en samlet omsetning på 51 millioner kroner og et driftsunderskudd på 38 millioner kroner.

SuperOffice ASA skal være Agresso Corporations eksklusive partner for CRM løsninger. Det er laget en avtale på integrasjon av SuperOffice CRM med andre "Professional Business Application" løsninger, inkludert AGRESSO Business Information Management System.

Agresso Corporation har kontorer i Boston, Massachusetts, Cincinnati, Ohio, Vancouver, Victoria og British Columbia.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra