Superraske storformatskrivere fra HP

Hewlett-Packard lanserte nylig to nye storformatskrivere i Norge. Selskapet karakteriserer hastighetsøkningen som revolusjonerende.

Hewlett-Packard lanserte nylig to nye storformatskrivere i Norge. Selskapet karakteriserer hastighetsøkningen som revolusjonerende.

Utskrift av grafikk i store formater har aldri gått kjapt. Det gjør det vel i grunnen ikke nå heller, selv om Hewlett-Packard med selskapets to nye storformatskrivere, DesignJet 2800CP og 3800CP, har nesten dobbelt så høy utskriftshastighet enn selskapets tidligere modeller.

DesignJet 2800CP har en maksimal utskriftsbredde på 91 cm og greier å produsere 4,2 kvadratmeter med utskrift i timen når den arbeider i høyhastighetsmodus med normal kvalitet. Med beste kvalitet greier skriveren 3 kvadratmeter i timen. Skriveren er utstyrt med 8 MB minne (maksimalt 68 MB) og en Fiery RIP (Raster Image Processor) med 64 MB minne. Prisen starter på 122.000 kroner eksklusiv mva.

HPs aller kraftigste bredformatskriver, DesignJet 3800CP, har en utskriftsbredde på hele 137 cm. Denne skriveren tilsvarer på mange måter DesignJet 2800CP, men er utstyrt med 12 MB minne som standard og greier 4,6 kvadratmeter i timen når den arbeider i høyhastighetsmodus med normal kvalitet.

Prisen startet på 169.500 kroner eksklusiv mva.

Begge skriverne har en maksimal utskriftoppløsning på 600 ppt og er ifølge HP spesielt rettet mot den grafiske bransjen.

Til toppen