Supertelefon selger i bøtter og spann

Ericsson har omsider fått en genuin platinaselger av en mobiltelefon. De klarer ikke levere nok av T68, du vet, den som har fargeskjerm, bluetooth, GPRS, MMS og nesten hele røkla av utstyr...

Mens lillebror T65 sliter med noen tekniske problemer går salget av Ericsson T68 så det griner.

- Vi kunne sikkert solgt fire ganger så mange telefoner. Vi håpet jo at det skulle ta av, men hadde aldri forutsett at det skulle bli slik, gliser en fornøyd produktsjef Mats Nevelius gjennom telefonen til digi.no.

T68 har 256-fargers skjerm, GPRS, Bluetooth, GSM 900/1800/1900 og støtte for fremtidens meldingsformat; Multimedia Messaging Service eller MMS. Brukergrensesnittet er omtrent en million ganger bedre, etter den nettbaserte demoen å dømme i hvert fall. Vi vil jo gjerne teste telefonen, men hittil har ikke Ericsson hatt noen eksemplarer til overs.


Dermed ser det ut til at Ericsson har ristet av seg gammelmannsspøkelset for alvor, og klart å smelle ut en telefon som appellerer til en stor kundegruppe, innbefattet ungdom. Hittil har ungdommen vært Nokias domene, men det er ikke lenger flaut å ha Ericsson.


- Det har blitt "lov" å spørre etter Ericsson igjen, sier Nevelius, som mener det er kombinasjonen av lekker design og en telefon fullpakket med finesser som har solgt pakken.

- Den passer for alle, fra de tunge IT-proffene til unge folk. Den har jo et utrolig kult design i tillegg til fargeskjerm og sinnsykt bra teknologisk innhold - vi hadde vel litt for små skjermer og store antenner før, kanskje, sier han.

- Det kommer til å bli en fin vår, avslutter en glad Nevelius, som lover å prøve å skaffe en telefon slik at digi.nos lesere kan få lese en grundig test av den.

Til toppen