Svære Mac OS X-oppdateringer

Apple publiserte før helgen omfangsrike oppdateringer til både klient- og server-utgavene av Mac OS X.

Apple publiserte før helgen omfangsrike oppdateringer til både klient- og server-utgavene av Mac OS X.

Apple har utgitt oppdateringen til Panther-utgaven av Mac OS X som oppdaterer operativsystemet til versjon 10.3.9. Oppdateringene inneholder tidligere utgitte sikkerhetsoppdateringer, i tillegg til nye feilfikser som skal gi bedre kompatibilitet og pålitelighet.

Oppdateringen til klientutgaven skal føre forbedringer knyttet til fildeling og katalogtjenester i nettverk hvor både Mac-er og PC-er er knyttet sammen. Programmene Mail, Safari og Stickies skal ha blitt mer pålitelige. I tillegg skal kompatibiliteten med tredjeparts programvare og maskinvare skal være forbedret. Filen som må lastes ned for å installere oppdateringen, er på 63 MB.

Oppdateringen til serverutgaven skal gi bedre pålitelighet knyttet til autentiseringsforespørsler til Open Directory og ved integrasjon av Active Directory.

AFP-ytelsen skal være forbedret ved listing av store filer og kataloger. I tillegg skal påliteligheten til IMAP-serveren Cyrus være forbedret. Mer stabil Ethernet-kommunikasjon på Xserver og bedre kompatibiliteten med tredjeparts programvare og maskinvare, skal også være inkludert. Filen som må lastes ned for å installere oppdateringen, er på 51,3 MB.

Apple har også utgitt "combo"-pakker som inkluderer disse oppdateringene, i tillegg til alle tidligere oppdateringer til Mac OS X 10.3.

Til toppen