BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor etablerer ny allianse

Telenor setter større fokus på internasjonale kommunikasjonstjenester og etablerer et nytt selskap sammen med det California-registrerte Infonet Service Corporation.

Frode Eriksen
23. apr. 1997 - 19:05

Telenor Global Services AS eier 80 prosent og Infonet Service Corporation 20 prosent av aksjene i selskapet.

Selskapet skal stå for spesielle avtaler overfor globale nettoperatører og andre samarbeidspartnere. Infonet Service Corporation er en slik samarbeidspartner som Telenor har avtale med om salg av globale kommunikasjonsløsninger til norske kunder. Telenor Global Services AS og Infonet Service Corporation har nå valgt å etablere et eget selskap for Infonet-aktivitetene i Norge.

I en pressemelding fra Telenor heter det:
"Infonet Telecom AS skal med egne ressurser selge globale kommunikasjonsløsninger til norske selskap og yte service til Infonets multinasjonale kunder i Norge. Gjennom dette selskapet får Telenors nasjonale kunder tilgang til et bredt spekter av globale kommunikasjonstjenester som vil supplere de eksisterende tilbudene på det norske markedet.

Infonet Service Corporation er blant verdens ledende leverandører av avanserte globale kommunikasjonsløsninger til multinasjonale selskap. Infonet har spesialisert seg på å levere avanserte verdiøkende tjenester med full nettovervåking. Infonet har lokal representasjon i 57 land og Infonets verdensomspennende nett kan nås fra mer enn 180 land."

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.