TELENOR

Telenor har tekniske problemer

Telenor har tirsdag ettermiddag tekniske problemer. Nettsidene til selskapet er nede, og kunder meldte om feil i mobilnettet.

9. juli 2024 - 14:11 | Endret 9. juli 2024 - 15:18
Telenors pressesjef Anders Krokan sier de vil komme med mer informasjon om de tekniske problemene om ikke lenge. <i>Foto:  Martin Phillip Fjellanger/Telenor</i>
Telenors pressesjef Anders Krokan sier de vil komme med mer informasjon om de tekniske problemene om ikke lenge. Foto:  Martin Phillip Fjellanger/Telenor

Tirsdag ettermiddag har Telenor tekniske problemer. Nettsidene er nede og gir feilmeldingen «502 Bad gateway», og flere kunder melder samtidig om feil eller ustabilitet i mobilnettet.

Pressesjef Anders Krokan sier til Digi at de undersøker feilen og jobber med å finne ut hva som har skjedd.

Det er ennå ukjent hvorfor nettsidene gikk ned samtidig som det oppstod ustabilitet i mobilnettet, men de undersøker saken.

– Det er ingen indikasjoner på at det er snakk om noe dataangrep, sier han på telefon til Digi.

Krokan sier de vil komme med ytterligere informasjon om problemene så snart som mulig.

Tjenestene fungerer nå som normalt igjen

Klokken 14:57 sendte Krokan e-post til Digi der han sier at problemene oppstod ved 14-tiden, og at trafikken normaliserte seg omtrent en halvtime senere. Alle mobiltjenester kom da opp igjen, skriver han.

– Om noen fortsatt skulle ha mobilutfordringer, kan mobilen settes i flymodus, for så å skrus på igjen.

– Fagmiljøet vårt jobber nå vider med å analysere hva som førte til feilen samt for å sikre fortsatt full stabilitet fremover.

Klokken 15:17 er imidlertid nettsidene fremdeles nede.

Mitsubishi-kunder over hele Europa mistet muligheten til å fjernstyre sine varmepumper og klimaanlegg i flere dager. Problemene skal imidlertid være løst for de fleste nå.
Les også

Varmepumper mistet app-styring: – De er så elendig på å informere

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.