Telenor-slanking gir plass til hele Accenture

De siste års store kostnadskutt og nedbemanninger i Telenor gir overkapasitet så det monner på kontorsiden. Det kommer Accenture til gode.

De siste års store kostnadskutt og nedbemanninger i Telenor gir overkapasitet så det monner på kontorsiden. Det kommer Accenture til gode.

Nå blir det kort vei for Accenture-konsulentene som har solgt seg inn, eller ønsker å selge seg inn, på prosjektbasis overfor Telenor.

For nå har Telenor og Accenture inngått en avtale om at Accenture får leie hele 6.000 kvadratmeter kontorlokaler i Telenor-senteret på Fornebu.

I alt 800 Acennture-ansatte vil ifølge intensjonen allerede i juli få sin arbeidsplass på Fornebu.

Leieavtalen med Accenture innebærer at selskapet også satser på den teknologiske plattformen Telenor har utviklet i forbindelse med etableringen av sitt nye hovedkontor på Fornebu. I tillegg skal Telenor Eiendom levere tjenester som personalrestaurant, adgangskontroll og resepsjon til Accenture, opplyser partene i en pressemelding.

- I Telenor-senteret på Fornebu har vi fått en helhetlig løsning, sier administrerende direktør i Accenture, Nils Øveraas.

- Vi får et konsept som er tilnærmet skreddersydd for vår virksomhet og vi kommer nærmere våre viktigste samarbeidspartnere. Vi har hittil vært fordelt på flere kontorer i Oslo og vi ser frem til å samle hele selskapet under ett tak, sier han.

Til toppen