BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tilbyr «mini SAP» fra nettskyen

SAP Business One OnDemand er klar for verden – og for Norden.

Forbundskansler Angela Merkel på SAP-stand på CeBIT: Hun får en innføring i Hana Oncolyzer fra SAP-sjef Jim Hagemann Snabe (i midten) og Christian Regenbrecht fra Charité, SAPs partner i forskningsprosjektet.
Forbundskansler Angela Merkel på SAP-stand på CeBIT: Hun får en innføring i Hana Oncolyzer fra SAP-sjef Jim Hagemann Snabe (i midten) og Christian Regenbrecht fra Charité, SAPs partner i forskningsprosjektet. Bilde: SAP

På den pågående IT-messen CeBIT i Hannover i Tyskland har SAP lansert nettskyutgaven av ERP-systemet Business One, døpt «Business One OnDemand».

Målgruppen beskrives som mindre selskaper som ønsker å satse på ett system med allsidig forretningsfunksjonalitet, som er lett å bruke og der kostnadene er lave og forutsigbare. I tillegg til ERP, skal løsningen støtte salg, innkjøp, lager og finanstjenester.

Løsningen skal utelukkende tilbys gjennom kvalifiserte partnere. Den er i utgangspunktet tilgjengelig i 18 land, hvorav Norge og Norden. Nordisk partner er Boyum IT. Det blir tilgjengelig fra andre kvartal. SAP anbefaler partnerne å ta betalt per bruker per måned.

Kunder vil kunne kombinere lokalt installert Business One med funksjoner og tjenester fra nettskyutgaven, presiserer SAP.

SAP har en omfattende tilstedeværelse på CeBIT, og fikk blant annet forbundskansler Angela Merkel til å avlegge et besøk på et av deres stands, der hun fikk en innføring i forskningsprosjektet Hana Oncolyzer. Hana er SAPs i-minne analyseløsning. Forskningsprosjektet går ut på å bruke Hana på utfordringer innen medisin og helse.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.