Tilbyr mobil drift gjennom Amazon

SAP-kunder kan nå velge å styre sine ansattes mobiler og brett fra nettskyen.

Tilbyr mobil drift gjennom Amazon
SAP Afaria er tilgjengelig, fullt konfigurert, fra Amazons nettskymarked. SAP lover å gjøre flere serverpakker tilgjengelig på AWS Marketplace. Bilde:

En av de mest interessante nyhetene fra SAPs pågående kunde- og partnerarrangement i Orlando, er at man nå kan hente en fullt ut konfigurert SAP Afaria 7.0-server fra nettskytjenesten Amazon Web Services (AWS).

Afaria er SAPs løsning for drift og administrasjon av mobile enheter. Nyheten innebærer at man kan henvende seg til nettbutikken AWS Marketplace og komme i gang med Afaria derfra.

Ifølge SAP er dette et raskt og smertefritt alternativ til å installere Afaria på egne servere. Det gir også kunder som allerede har en Afaria-lisens en mulighet til å ta den med seg inn i nettskyen.

Nettskyutgaven av Afaria tilbyr integrasjon med app-portalen SAP Store, som lar SAP-kunder distribuere mobilapplikasjoner til sine ansatte, og med verktøy for rapportering og analyse.

Leder for SAPs mobildivisjon, Sanjay Poonen, sier SAP kommer til å styrke samarbeidet med AWS for å øke tilbudet fra SAP-tjenester gjennom nettskyen.