BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tilbyr web-verktøy til prosjektrettede bedrifter

Tripletex tilbyr prosjektrettede bedrifter rimelige administrative verktøy på web.

24. mai 2006 - 07:52

Tripletex er et lite utviklings- og driftsselskap i Bærum kommune, som tilbyr 100 prosent webbaserte administrasjonsverktøy. I en e-post til digi.no beskrives Tripletex som et «fullverdig timeføring, fakturerings- og prosjektstyringssystem laget i første rekke for små og mellomstore bedrifter som arbeider prosjektrett».

På nettstedet utvides denne beskrivelsen med at tjenesten er skreddersydd for bedrifter som selger tjenester eller produkter, eller som arbeider prosjektorientert. Dem er modulbasert, og kan tilpasses også enkeltmannsforetak.

Tjenesten er utviklet i samarbeid med kundene, blant dem Techno Consult Møre som har vært pilotkunde siden februar 2003. Andre referansekunder er Netpower eSolutions og Hammerø & Storvik. Disse har opptil 50 ansatte.

Dette er modullisten, slik tjenesten fortoner seg per i dag: timeføring, reiseregning, faktura, regnskap, prosjekt, produkt, kunde og ansatt. Tripletex presiserer modulene kan skrus av og på etter bedriftens behov. Videre kan systemet styre hvilke funksjoner hver bruker (ansatt) skal ha tilgang til.

Merk at regnskapsmodulen er foreløpig begrenset til funksjoner som «honorarreserve samlet», «honorarreserve samlet» og «timestatistikk». Integrasjon mot regnskapssystem, det vil si med eksport av data, fakturainformasjon med mer og kassedagbok, er under utvikling.

Ifølge Tripletex er løsningen svært brukervennlig, noe referansekundene også framhever. Det faktum at tjenesten har vært utformet i tett samarbeid med brukerne, gjør denne påstanden troverdig.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.