FORBRUKERTEKNOLOGI

Titusener i storstilt 17. mai-tog – i Minecraft

Over 37.000 personer var innom 17. mai-toget til Skogliv på Minecraft. Det digitale arrangementet var trolig Norges største arrangement på nasjonaldagen. 

Minecraft-serveren Skogliv inviterte til 17. mai-tog mandag. Over 37.000 personer var innom toget der blant andre kronprinsfamilien var til stede digitalt.
Minecraft-serveren Skogliv inviterte til 17. mai-tog mandag. Over 37.000 personer var innom toget der blant andre kronprinsfamilien var til stede digitalt. Skjermbilde: Skogliv / NTB
18. mai 2021 - 13:39

37.000 personer var innom det digitale 17. mai-toget til Skogliv på Minecraft mandag. Dette er det største antallet spillere som noen gang har vært på et arrangement i Minecraft i Norge.

På det meste var 4.546 logget inn samtidig, opplyser Skogliv.

– Målet vårt var å kunne måle oss med det vanlige barnetoget i Oslo. Å passere det med god margin overgikk alle våre forventninger. Det har vært enorm respons, og vi er utrolig glade for at det gikk så bra, sier Tarjei Mo Batalden i Skogliv.

Også kronprinsfamilien stilte opp i toget til Minecraft-serveren. De var til stede digitalt utenfor sitt hjem på Skaugum i Asker, mens stortingspresident Tone W. Trøen sto utenfor Stortinget med en utstilling i anledning det norske flaggs jubileum.

(©NTB)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.