Tjuvtitt på nye Indesign CS4

Amazon tabbet seg ut og lekket detaljer og skjermbilder fra det ennå ikke lanserte Adobe Indesign CS4.

Tjuvtitt på nye Indesign CS4

Amazon tabbet seg ut og lekket detaljer og skjermbilder fra det ennå ikke lanserte Adobe Indesign CS4.

Mange publiseringsløsninger har funksjoner som lar brukere sette publiseringsdato frem i tid. Men det er enkelt å trå feil.

Et lite feilklikk og medarbeidere kan legge ut informasjon som det ikke var meningen å spre, eller noe kan bli lagt ut før en avtalt sperrefrist.

Det er ikke første gang en slik glipp har rammet nettbutikken Amazon, men nå har de klart det igjen.

Noen trykket på feil knapp og publiserte produktinformasjon om programmet Adobe Indesign CS4.

Produktet, som etter planen først skal lanseres i morgen tirsdag, ble vist frem med spesifikasjoner og skjermbilder som avslører detaljer om brukergrensesnittet.

Amazon.com fjernet raskt sidene når de ble gjort oppmerksom på tabben, men ikke før noen hadde lykkes i å kopiere innholdet.

Nettstedet Appleinsider videreformidler nå den samme informasjonen, komplett med bilder og produktspesifikasjoner. Hvis du ikke klarer å vente til i morgen, så kan du lese videre:

Her kan du se skjermbilder fra programmet

Den nye programvaren fra Adobe hevder å bryte ned barrierene mellom publisering på nettet og tradisjonelt papirtrykk.

Nytt i siste utgaven av Quark-konkurrenten er blant annet en funksjon kalt «Live Preflight», som skal holde orden på potensielle produksjonsproblemer i sanntid, slik at brukeren kan rette dem rett i layouten. Det er også lagt inn støtte for versjonshåndtering, eksport av flashfilmer samt en rekke andre forbedringer.

Informasjonen som ble lekket avslører at programmet vil bli tilgjengelig 1. november 2008, og får pris på 198 dollar i den amerikanske nettbutikken.

Til toppen