ANALYSER

Trafikkfall for Google+

Kjedelige tall for nettgigantens sosiale nettsamfunn.

Trafikken faller på Google+ melder amerikansk research-selskap.
Trafikken faller på Google+ melder amerikansk research-selskap.
28. juli 2011 - 09:09

Google+ skal ha klart å tiltrekke seg over 20 millioner brukere på kort tid, og har fått massiv oppmerksomhet for sin betaversjon. Men vil Facebook-konkurrenten svinne hen når nyhetens interesse er over?

Det amerikanske analyseselskapet Experian Hitwise følger trafikkutviklingen til tjenesten, og presenterte onsdag tall som ikke er hyggelig lesning for ledelsen i Google.

Antall besøkende falt med 3 prosent til 1,79 millioner brukere i USA forrige uke, målt i forhold til uken før. I uken som endte 16. juli var besøksveksten på hele 283 prosent. Gjennomsnitts besøkstid på siden falt med 10 prosent forrige uke, til 5 minutter og 15 sekunder. Det melder Bloomberg News som har fått tilgang til tallene fra Experian Hitwise.

Google+ ble lansert i juni, og er søkegigantens forsøk på å få en posisjon på sosiale medier i konkurranse med Facebook og LinkedIn.

Tjenesten er i en testfase men tiltrakk seg millioner av brukere siden oppstarten i slutten av juni. Det var bare inviterte som kunne registrere seg i starten.

Experians tall inkluderer ikke mobilbrukere og trafikk generert gjennom applikasjoner.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.