Trend Micro med ny norgessjef

Thomas Ludvik Næss overtar roret.

Trend Micro med ny norgessjef
Thomas Ludvik Næss er ansatt som administrerende direktør for Trend Micro i Norge. Bilde: Trend Micro

Trend Micro Norge kunngjorde i dag at Thomas Ludvik Næss er ansatt som administrerende direktør/country manager i selskapet. Næss kommer fra en stilling som salgsdirektør i NTT Com Security, men har også tidligere arbeidet i Trend Micro, blant annet som landssjef for Norge og Island.

Tidligere har Næss vært sikkerhetsrådgiver i Eterra, salgskonsulent i Gateway Security og salgssjef og forretningsutvikler i Cisco. Han er utdannet markedsfører ved Handelshøyskolen BI og Oslo Handelshøyskole. Til sammen har han 15 års erfaring fra den norske IT-sikkerhetsbransjen.

– Trend Micro er et av de mest interessante selskapene å lede akkurat nå. I en stadig mer gjennomdigitalisert verden ser vi at trusselbildet stadig øker både når det gjelder næringsliv, forbrukere og offentlig sektor. Mobile plattformer som smarttelefoner og nettbrett blir stadig viktigere verktøy både privat og på jobben, dermed blir de også mer utsatt for så vel profesjonell nettsvindel som overvåking. Behovet for våre sikkerhetsløsninger og kompetanse blir stadig større, det samme gjør behovet for å opptre sikkerhetsbevisst i alle sammenhenger, sier Næss i en pressemelding.

Les mer om: