Uncle Sam velger Win8

Endelig en god nyhet for Microsoft.

Uncle Sam velger Win8
Det amerikanske forsvarsdepartementet, her representert med "Uncle Sam," har inngått en milliardavtale med Microsoft om å ta i bruk Windows 8. Bilde: Wikipedia

Nyhetsstrømmen fra Windows 8 har ikke vært spesielt positiv for Microsoft. Deres nye flaggskip har så langt ikke imponert i markedet.

Rett før helgen ble det kjent at det amerikanske forsvarsdepartementet nå har bestemt seg for å satse på det nye operativsystemet. Lisensavtalen som er inngått går over tre år og vil omfatte Windows 8, Office 2013 og Sharepoint 2013 Enterprise. Avtalen dekker 75 prosent av de ansatte i det amerikanske forsvarsdepartementet.

Dette ifølge Microsoft selv den største avtalen de noen sinne har gjort med det amerikanske forsvarsdepartementet og hele kontrakten skal ha en verdi på 617 millioner dollar, 3,47 milliarder norske kroner. Forsvarsmakten forventer å gjøre innsparinger på over 70 millioner dollar som følge av avtalen. Det er TechCrunch som opplyser om kontraktsverdien, de fremkommer ikke i pressemeldingen fra Microsoft.

    Les også: