Utsøkt smakløst

Er det elektroniske postkort? - Nei, det er TackyMail!

Er det elektroniske postkort? - Nei, det er TackyMail!

For ikke så mange år siden var det in med Bad Taste Parties. Men så kom søttitalls retro-moten, og plutselig ble alle parties bad taste parties. Bortsett fra at det ikke var bad taste lenger, men derimot høyeste mote. Og alle gjorde det, så det var ikke noe morsomt lenger.

Men nå var det ikke egentlig mote jeg skulle snakke om, men elektroniske postkort. Og er det noe alle gjør i så stor grad at det nesten ikke er morsomt lenger, så er det vel akkurat dét. Men det er her den dårlige smaken kommer inn.

Sniffelaboratorium … En smaksprøve fra TackyMail
Sniffelaboratorium …

For nettstedet TackyMail har nemlig tatt en litt annen innfallsvinkel til emnet virtuelle postkort. Og faktisk har de valgt seg ikke elektroniske men "faktiske" postkort å ta utgangspunkt i. Deretter har de valgt ut det mest omhyggelig smakløse de kunne finne.

Resultatet er et nettsted der du kan fråtse i det tåpelige, det overdrevne, det platte og det banale. Du finner pompøse kongelige portretter side om side med "humoristiske" turistkort, feilslått reklame og regelrette fornærmelser. Selv vår egen nasjonale stolthet, Sinnataggen, har fått plass her.

Kort sagt, det er kitsch for alle penga.

Så slå deg løs og send et elektronisk postkort for aller siste gang. Før til og med dette blir utbrukt.

Til toppen