AVTALER & KONTRAKTER

Vant storavtale med FIFA

Prestisjeoppdrag til Making Waves, som nå trenger flere ansatte.

Making Waves fikk FIFA på kroken. En av deres største kontrakter til nå, ifølge direktør Dag Honningsvåg (innfelt).
Making Waves fikk FIFA på kroken. En av deres største kontrakter til nå, ifølge direktør Dag Honningsvåg (innfelt).
5. des. 2011 - 13:45

FIFA har valgt norsk IT-leverandør. Making Waves har vunnet oppdraget med å utvikle deres nye intranett, ekstranett og samhandlingsløsning for deres 22.000 brukere.

Oppgaven består i å skape en brukervennlig plattform basert på publiseringsløsningen EPiServer, med samhandling- og dokumenthåndtering fra Microsoft Sharepoint. I tillegg skal de levere single sign-on og systemintegrasjon for det internasjonale fotballforbundet.

En helt annen liga

Making Waves har fra før Norges Fotballforbund på listen over referansekunder, men oppdraget med FIFA skal ha blitt vunnet uavhengig av dette kundeforholdet og dessuten i konkurranse med en rekke andre europeiske leverandører.

Making Waves-direktør Dag Honningsvåg. <i>Bilde: Kai Myhre</i>
Making Waves-direktør Dag Honningsvåg. Bilde: Kai Myhre

Avtalens lengde er på fire år og tre måneder. Making Waves vil ikke oppgi hva prestisjeoppdraget er verdt, men sier det er mye og at mange mennesker er involvert.

- Det er en helt annen liga. Avtalen med FIFA er en av de største kontraktene vi har underskrevet noen sinne. Og vi har en del store kunder, sier administrerende direktør Dag Honningsvåg til digi.no.

Han fortsetter fotballreferansene ved å si at de nå «får spille» internasjonalt.

Det er nedfelt et tverrfaglig dedikert FIFA-team på tvers av selskapets kontorer i Oslo og Krakow, som blant annet skal levere systemutvikling, design, brukerstøtte og ulike rådgivningstjenester.

Trenger 80 nye hoder

Making Waves har i dag rundt 200 medarbeidere. Hvor mange som blir involvert i dette prosjektet ønsker ikke sjefen å si noe om.

I det hele tatt er han svært hemmelighetsfull rundt avtalen. «- Jeg vil heller si for lite enn for mye. Vi har tenkt å være fryktelig lojale mot FIFAs policy».

Men han innrømmer gjerne at de nå får behov for flere ansatte.

- Det gjelder alle disiplinene som er involvert, alt fra designere innen grafikk og interaksjonsdesign, utviklere og strategirådgivere. Til neste år skal vi ansette rundt 80 nye medarbeidere, sier Honningsvåg til digi.no.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.