Varsler ekstraordinær sikkerhetsfiks til IE

Microsoft skal lappe usedvanlig alvorlige sikkerhetshull i selskapets nettleser.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. juli 2009 - 07:34

Vanligvis utgir Microsoft sikkerhetsoppdateringer til selskapets programvare kun den andre tirsdagen i hver måned. Men nå varsler Microsoft at selskapet er i ferd med å gjøre klar et par sikkerhetsoppdateringer som ikke kan vente.

Den ene oppdateringen gjelder alle de versjonene av Internet Explorer som Microsoft fortsatt støtter. Den andre oppdateringen gjelder Microsoft Visual Studio .NET 2003 og nyere.

Sikkerhetsoppdateringen til Internet Explorer regner i all hovedsak som kritisk av Microsoft, mens oppdateringen til Visual Studio anses å ha moderat alvorlighetsgrad.

Felles for begge oppdateringene er at de fjerner sårbarheter som åpner for kjøring av vilkårlig kode. Begge oppdateringene vil kreve omstart av Windows.

News.com viser til en uttalelse fra Microsoft hvor det går fram at oppdateringen til Internet Explorer både vil fjerne sårbarheter i nettleseren, samt gjør endringer som skal beskytte mot de samme problemene som det oppdateringen til Visual Studio skal løse.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.