BEDRIFTSTEKNOLOGI

- Vi ser på nettbrett som pc-er

Windows Phone er derfor uegnet, ifølge Microsoft-direktør.

13. juli 2011 - 08:49

Microsoft insisterer på at nettbrett skal ha fullversjonen av Windows, og ikke enklere og mer spesialtilpassede operativsystemer.

Selskapets direktør for Windows Phone, Andrew Lees, avviste i går alle spekulasjoner om at Windows Phone kan bli brukt som operativsystem til noe annet enn smarttelefoner.

I sitt foredrag på selskapets årlige partnerkonferanse i Los Angeles, var han klokkeklar på dette. Årsaken er at Microsoft mener kundene trenger fullblods pc-opplevelse også på nettbrett.

- Vi ser på nettbrett som pc-er. Folk bør kunne gjør de samme tingene som med en vanlig datamaskin, som nettverkstilkoblinger, bruk av USB-pinner, utskrifter og Office, argumenterte Microsoft-direktøren, ifølge blant annet Business Insider.

Dermed går Microsoft i en helt annen retning enn konkurrenter som Apple, Google, HP og RIM, som alle har valgt å tilpasse sine respektive mobile operativsystemer (iOS, Android, webOS og BlackBerry OS) også til nettbrett.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.