TELEKOM

Altibox-feilen rettet for de fleste kunder

300.000 Altibox-kunder på Østlandet fikk søndag problemer med internett- og TV-signaler. Søndag kveld var nettet tilbake hos alle kundene.

Flere internettleverandører i Altibox-samarbeidet, samt deler av Altibox-tjenestene, ble rammet av tekniske problemer søndag kveld.
Flere internettleverandører i Altibox-samarbeidet, samt deler av Altibox-tjenestene, ble rammet av tekniske problemer søndag kveld. Foto: Altibox
18. sep. 2022 - 20:30 | Endret 18. sep. 2022 - 20:45

Ved midnatt opplyser NRK at problemet er løst for alle nettkundene. De som fortsatt opplever problemer, oppfordres til å ta en omstart på ruteren, sier Altibox til kringkasteren.

Selskapet opplyser at det var en av deres sentrale rutere som hadde tekniske problemer. Det igjen har medført at kunder på Sør- og Østlandet enten har stått uten eller fikk ustabilt nett. Det berørte også Mine sider og appene til Altibox.

Kunder i andre deler av landet kunne også oppleve at enkelte nettsider eller tjenester virker dårligere enn normalt, opplyser Altibox.

Områdene som ble berørt, tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber.

Saken er oppdatert mandag kl 07.20.

Etter tøffe forhandlinger kom til slutt Viaplay og Telia til enighet om en ny avtale.
Les også

Viaplay og Telia er enige om ny avtale

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.