OTA – Over The Air-oppdateringer

Vil oppdatere alle verdens dingser

Norske Northern.tech har utviklet det de ønsker skal bli den første standarden for trådløs oppdatering av elektronikk – på en sikker og veldig enkel måte.

Sjef i utlendighet: Sjefen for Northern.tech med hovedkontor i Forskningsparken, Thomas Ryd, leder selskapet fra Palo Alto i Silicon Valley.
Sjef i utlendighet: Sjefen for Northern.tech med hovedkontor i Forskningsparken, Thomas Ryd, leder selskapet fra Palo Alto i Silicon Valley. (Foto: Odd R. Valmot)
EKSTRA

Norske Northern.tech har utviklet det de ønsker skal bli den første standarden for trådløs oppdatering av elektronikk – på en sikker og veldig enkel måte.

Mobiltelefoner, PC-er, TV-er, bilen – pluss en rekke andre dingser basert på maskinvare og programvare – trenger stadige oppdateringer. Feil i programvare, ny funksjonalitet og ikke minst nye sikkerhetstrusler gjør det nødvendig å fornye deler, eller av og til all programvaren i enhetene. Det er vi vant til. Vi oppdaterer regelmessig de viktige dingsene våre og gleder oss stort sett over nye funksjoner og mer sikkerhet og at en eller annen ergerlig feil forsvinner.

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen